SØGER Bands/solister til stort lokale i Kbh/Vanløse fra 1/6 el. 15/6

Har du eller leder du efter et øvelokale eller studielokale til leje/fremleje/salg.
Forumregler
Øvelokaler/studielokaler subforummet er både for køber og sælger. Studieudlejning er kun for lokaler eller delestudie, ikke for serviceydelser. Serviceydelser skal postes her: http://www.lydmaskinen.dk/viewforum.php?f=23
Nyt svar
Default avatar
Malthe R.
Medlem
Indlæg: 1
Sted: København N

SØGER Bands/solister til stort lokale i Kbh/Vanløse fra 1/6 el. 15/6

Indlæg af Malthe R. »

Vi mangler 1 - 2 BANDS og evt. lidt solister til indgå i vores 34 kvm lokale med ovenlysvinduer, og indflydelse på at lave et hyggeligt musikfællesskab i Vanløse tæt på tog/metro og med parkering. Der kan også være solister, lige noget for dig!

Obs. lokalet overtages tomt og klart til vi evt. kan indrette det sammen!

Dav, vi i Whiskeyordnen har bred erfaring med at etablere et hyggeligt og seriøst lokale. Vi søger hurtigst muligt 1-2 bands, og evt. solister der har lyst til at udøve magi, i et semi-professionelt og skabe et respektfuldt miljø med os i vores store lokale, der har ovenlys vinduer med udsigt, og køkken/sofa-område lige foran døren!.

Vores mål er at stedet skal kunne bære mindre produktionsøvere, faste øvere, men også have plads til lette studiefaciliteter. Det kan du endda være med at etablere!

Der er 34 kvm og da vi vægter gulvplads højt, søger vi efter lejere, der evt. kan være med til at dele halvt-trommesæt, så der står så få trommesæt fremme. Så kommer der mest muligt lækker plads! Ca. 1 meter fra lokalet er der et hyggeligt tekøkken og sofalounge, samt toiletter i stueetagen.

Der er 700 meter til C-/H-toget og 1000 meter til metroen (M1/M2). Desuden er der gratis parkering på vejen, samt lidt mindre mulighed for parkering i indkørslen. Lokalet er på 2. Sal, og du skal op af små 22 trappetrin for at komme op. Lokalet er en del af øvelokalekomplekset på Kirkebjerg Allé 49.

Vi fordeler lejen ligeligt, alt efter hvor meget de enkelte parter vil bruge lokalet, og hvor mange vi bliver. Som udgangspunkt går vi efter at et band vil have en månedsleje omkring 1800-2500 kr/md.

Skriv og forespørg fremvisning asap. på 26219304 eller send mig en mail på maaltea@gmail.com. Så giver jeg et kald!

Nyt svar