SetlistR - Online lyrik og sætlister

Tilbyd dine evner som tekniker, musiker, webdesigner, underviser eller andet.
Nyt svar
Default avatar
SetlistR
Medlem
Indlæg: 4
Sted: København

SetlistR - Online lyrik og sætlister

Indlæg af SetlistR »

Hej alle sammen.

Vi har startet SetlistR som er en online service for musikere over hele verdenen i et led for at senke papir-forbruget indenfor musikbranchen. Vi gør det ved at gøre musikere interesserede i at skabe digitale kopier af deres lyrik, akkorder og sætlister i stedet for at printe på papir.

Vores service er bygget som en PWA (Progressive web application) og det gør at du kan anvende SetlistR uanset om du ønsker at bruge en computer, tablet eller telefon. Du kan også installere SetlistR som en "app" direkte på din enhed så at det er hurtigt og let at komme til al dit materiale.

Lyrik:
Ved at hoste alle dine lyrikker online, har du mulighed for altid at have dem med dig uanset hvor du befinder dig. Du kan hurtigt og let skabe nye flotte digitale dokumenter og vores system tillader endda at du kan indsætte visuelle akkorder. Visuelle akkorder indsættes ved at skrive enten enkeltstående akkord bogstaver eller ved at skrive dem i ChordPro format (Denne feature kan også deaktiveres via vores indstillings-panel.

Sætlister:
Udover at hoste hele dit lyrik-bibliotek kan du også på SetlistR hurtigt og let oprette sætlister til dine arrangementer. Simpelt og let giver du blot din nye sætliste et navn og vælger de lyrikken fra din samling som skal indgå i sætlisten. Når du spiller live har du mulighed for at gøre brug af SetlistR. Ved at åbne sætlisten og trykke "Start live view" sætter du din enhed i "no-sleep" mode hvorefter at dine lyrikker fra listen vil blive vist 1-efter-1 (Præcist som du ville have gjort det med papir).

Grupper:
På SetlistR kan du også oprette grupper. I grupperna kan du lægge op al band-materiale og dele dem med dine gruppe medlemmer. På den måde kan i deles om at vedligeholde materialet samt hurtigt og let lave nyt materiale til alle medlemmerne.

Vi er stadig ny i branchen og derfor videreudvikler vi stadig meget på vores service. Derfor er du mere end velkommen til at komme med feedback på hvad som kan gøres bedre. Vi er altid interesseret i feedback så vi sammen kan skabe en service for musikere der er yderst brugbar.

Hvis du er interesseret i at komme i gang med SetlistR, så tager det kun 2 sekunder og du kan oprette dig gratis her: https://setlistr.app/register . Du kan også læse mere omkring os på vores hjemmeside: https://setlistr.app
SetlistR - Skab lyrik, sætlister og del band-materiale med dine gruppemedlemmer.

Register dig gratis: https://setlistr.app/register

Nyt svar