DX7 MK I Special edition ROM - retter MIDI fejl m.m

Tilbyd dine evner som tekniker, musiker, webdesigner, underviser eller andet.
Nyt svar
Default avatar
Qbert

DX7 MK I Special edition ROM - retter MIDI fejl m.m

Indlæg af Qbert »

Ny OS OG SIDSTE OS FIRMWARE TIL MK1 DER RETTER SPECIELT MIDI PROBLEMER og andre gode ting -Yamaha DX7 Special Edition ROM SER7.

Manual til både softwaren (tillæg til original manual) og manual til installeringen (meget let at installere) kan downloades via et link her under.

Er meget let at installere for selv begyndere i sådanne ting. 4 skruer på front klap og en på bagsiden og man er inde. Det drejer sig om en chip der sidder i sokkel, så den let kan ombyttes. Se billede der kan ses/downloades her under.

Den ny version giver blandt andet MIDI Omni mode on - off - valgbar midi kanaler ud og ind - Velocity ud er 127 max ( ikke 100 max som Yamaha fejlagtig lavede, og en del mere, se manual for alt)

Special edition DX7 mk I ROM - manual download:

https://www.dropbox.com/s/xpegycnxz6ctm ... m.pdf?dl=0 (bare klik uden for pop-up'en)

130 KR ink post (undtagen grønland og Færørene, her må ligges et mindre tillæg :-9


Billede hvor man kan se hvor IC'en sidder i en sokkel - IC'en skal vende rigtigt elllers skal du ha en ny ic igen - se pil og tap på ic: (klik uden for 'membership' popup'en hvis der kommer en sådan en):

https://www.dropbox.com/s/l2tpelmocn2c7 ... 2.JPG?dl=0
Senest rettet af Qbert ons 24. aug 2016 14:44, rettet i alt 2 gange.

Medlemsavatar
teevee
Medlem
Indlæg: 2009
Sted: Randers/Århus

Indlæg af teevee »

Virker det ogsaa med TX7
What?

Default avatar
Qbert

Indlæg af Qbert »

ang ROM update : ej nødvendig i TX7 da det der er hoved-problemet med DX7 MK I er at den max sender velocity 100 ud (en bummer fra Yamaha da MIDI var nyt - det gør at den ikke er velegnet som keyboard for et andet modul/keyboard da de sidste 28 værdier mangler - filter åbner ikke fuld op på modul og meget andet bøvl). Der er andre gode ting i upgraden.

Men ang display: du kan få et moderne LED display med baggrundslys til din TX7

Nyt svar