Elektron Model:Samples

Generel lydteknik og hardware, bl.a. mikrofoner, monitors, hardware synths og effekter.
Nyt svar
Medlemsavatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Indlæg: 32223
Sted: Hørsholm

Elektron Model:Samples

Indlæg af Christoffer I. N. »

Meet the six track groovebox that offers massive sound in a compact size. You get pretty much all of the Elektron superpowers in a sleek, lightweight, and accessible package. Loads of useful presets and loads of space for your own sounds. The controls are right there at your fingertips. A truly plug-and-play bundle of joy!

Available in February 2019.
460€
https://www.elektron.se/products/modelsamples/
https://www.thomann.de/dk/elektron_model_samples.htmSom altid er man velkommen til at poste flere videoer m.m.


Billede

[soundcloudset][/soundcloudset]


Medlemsavatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Indlæg: 32223
Sted: Hørsholm

Indlæg af Christoffer I. N. »

Lige fået gloet Reverb videoen.
Sjovt nok "nedskaleret" koncept iforhold til deres andre maskiner, men til 3400 kr synes jeg den virker lidt dyr..

Medlemsavatar
Razmo
Forum Donator
Indlæg: 4595
Sted: Denmark

Indlæg af Razmo »

Jeg forstår ikke pointen i den her, når de næsten lige har haft lanceret DIGITAKT... det giver ikke mening... for mig i hvert fald...

Medlemsavatar
Morten B
Forum Donator
Indlæg: 6166
Sted: Søvind

Indlæg af Morten B »

Razmo skrev:Jeg forstår ikke pointen i den her, når de næsten lige har haft lanceret DIGITAKT... det giver ikke mening... for mig i hvert fald...
Lige præcis. Det er ikke særligt Elektron agtigt. Og - hvorfor ikke stereo samples når de nu går i gang med en helt ny design linje? :-?

EmilEmil
Medlem
Indlæg: 332
Sted: 2200

Indlæg af EmilEmil »

Jeg tror Elektron forsøger at komme ind på markedet for lidt billigere grej end de traditionelt har gjort, omend 3400 nok er i overkanten for at for alvor lykkes med det... Teknologien kan de jo i princippet bare hente fra de større maskiner.

Og så tror jeg også de har gjort et forsøg på at slippe af med det ry de har om at Elektron-maskiner er lidt svære at sætte sig ind i (noget som stammer fra dengang de lancerede octatrack1). Selvom jeg syntes at både digitakt og digitone er rigtigt nemme at arbejde med, så tror jeg det er noget der stadig hænger ved.

Det er ikke en maskine for mig, da jeg har både Digitakt og Tone, så er lidt skuffet. Havde håbet på en fortsættelse af Digi-konceptet... måske med en Analog tromme maskine, eller en ny version af Machinedrum.


Nyt svar