Mest solgte, benyttede studio monitors

Generel lydteknik og hardware, bl.a. mikrofoner, monitors, hardware synths og effekter.
Nyt svar
gasolin
Medlem
Indlæg: 254

Mest solgte, benyttede studio monitors

Indlæg af gasolin »

Jeg leder efter nye højtaler da de gamle er solgt og så er det jeg kommer til at tænker på hvilket er de mest,solgt,benyttede studio monitors?

Jeg ved at vildt mange bruger Yamahas ns-10m og at nogen siger at Krk rokit P5 (ved ikke om det er modellen genralt rookit, rookit p5 eller rookit p5 G2) der er den meste solgte studio monitors eller M-Audio BX serien
Senest rettet af gasolin lør 25. feb 2012 15:41, rettet i alt 1 gang.

Medlemsavatar
Internalized Sun
Forum Donator
Indlæg: 842
Sted: Faxe

Indlæg af Internalized Sun »

Du bliver nok nødt til at uddybe hvad dine behov er, hvad dit budget er og hvor meget dæmpning du har i dit rum før du kan få nogle ordentlige anbefalinger.

Hvilke monitors der er de mest solgte er ikke nødvendigvis de bedste... Der er MANGE der har købt noget værre lort og har efterfølgende måtte skrotte dem til fordel for nogle der rent faktisk virker... Og ja det lort er nok det der er blevet solgt mest af, men blot blevet smidt ud.

Det prøver Holger her på siden at hjælpe med i sin FAQ så du ikke selv løber ind i den fælde... Det bliver i længden for dyrt og dine ører skal genoptrænes (igen for dyrt i tid).

Se anbefalinger her:
http://www.lydmaskinen.dk/viewtopic.php?f=40&t=1372

Det er muligt at den trænger til en lille opdatering, men i bund og grund er der ikke noget galt i at købe brugt... Så sparer du penge og så er de formentlig også blevet spillet til når du modtager dem.

Positiv hilsen
Dennis
[b]HVEM [/b]har lagt en kage på min computer?!!?!!

Min musik: http://soundcloud.com/internalized-sun

gasolin
Medlem
Indlæg: 254

Indlæg af gasolin »

Jeg spørger ikke om hvilken højtaler jeg skal vælge, men mere om hvad der er de mest solgt studio monitors, da jeg kom til at tænke på det når jeg så diverse youtube videoer fra pladeinspilnings studioer,videoer om højtaler og så videre.

Jeg skam skrevet et inlæg om hvilken højtaler i vil anbefale mig og indtil videre ikke fået andre svar end dem jeg selv har tænkt på (dog med en undtagelse af den nye esi med bånd diskant og 5" bas).

Hvad brugt angår så kan jeg ikke finde andre end f.eks Genelec 8020a som jeg ikke har hørt mere end få sek, den skulle genralt have en lys lyd (ikke lige min smag, for så ender det helt sikkert med den skal dæmpes i toppen) og de kan ikke spille vildt højt samt at de hurtigt forvrænger hvis man tilføjer ekstra bas eller spille musik i techno genren og lidt højt.

Har b.la set et sæt adam a5 til 2500kr brugt men desværre er det i hvid og man skal selv hente dem og det er ikke så nemt da de er på sjælland og jeg bor fyn ca 2 timer med offentligt transport hver vej.

Tror jeg har fundet ud af hvad jeg gerne vil have
Senest rettet af gasolin lør 25. feb 2012 21:01, rettet i alt 1 gang.

Medlemsavatar
Cresco
Medlem
Indlæg: 161
Sted: Østerbro

Indlæg af Cresco »

Jeg bruger selv krk rokit g5 og er meget tilfreds. De kan både dæmpes og hæves i toppen, men jeg finder den neutrale indstilling passende for min smag. Disse monitors er meget udbredt, især i mindre studioer og hjemmestudioer. De er gode referencer og yderst overkommelige i prisen. Men som sagt er akustisk afdæmpning af ens rum mindst lige så vigtigt. Jeg har lige behandlet mit rum og får dobbelt så meget ud af dem nu. De mest udbredte er dog nok ns10erne. De produceres bare desværre ikke længere.

Medlemsavatar
ZoSo
Medlem
Indlæg: 938
Sted: København

Indlæg af ZoSo »

Mon ikke det er Behringer der er de mest solgte og benyttede. :oops:

Medlemsavatar
Internalized Sun
Forum Donator
Indlæg: 842
Sted: Faxe

Indlæg af Internalized Sun »

Ssssssssh... Man må ikke nævne navne :dollargrin:

Nu har Behringer jo så lavet et par ganske udemærkede højtalere (og så en masse andre som er noget bras)...

Men er spørgsmålet ikke for bredt?
Hvad er målgruppen? De etablerede studier, hjemmestudierne der kan nøjes, hjemmestudierne der gerne vil have det bedste økonomien tillader, studierne der lider mere af GAS end de har sans for kvalitet?

Positiv hilsen
Dennis
[b]HVEM [/b]har lagt en kage på min computer?!!?!!

Min musik: http://soundcloud.com/internalized-sun

Medlemsavatar
Michael
Forum Donator
Indlæg: 1841
Sted: Vestsjælland

Indlæg af Michael »

gasolin skrev:Jeg spørger ikke om hvilken højtaler jeg skal vælge, men mere om hvad der er de mest solgt studio monitors
Altså lige på det spørgsmål, vil jeg mene at du kan få det bedste svar, ved at spørge de forretninger der sælger den slags.
Hvis der nu fx. er 30 der svarer på dit spørgsmål, og 12 af dem har købt KRK, er det jo ikke ensbetydende med, at KRK er de mest solgte.
I have no solution, but I do admire your problem.

[url]http://www.artbyaccident.dk[/url]
[url]http://www.lydgaarden.dk[/url]
[url]http://www.silentheart.dk[/url]

Nyt svar