Tråden hvor alle kan undre sig over hvad som helst!
Forumregler
Tænk dig om, tal pænt, men lad også være med at være meget sart. Hvis du skal bruge skældsord, så hold dig til noget Kaptajn Haddock ville have sagt.
Tænk dig om, tal pænt, men lad også være med at være meget sart. Hvis du skal bruge skældsord, så hold dig til noget Kaptajn Haddock ville have sagt.
Re: Tråden hvor alle kan undre sig over hvad som helst!
Der er heldigvis så få smittede i DK, at risikoen i det offentlige rum er lille.
Desværre betyder det også, at mange danskere allerede har glemt de gode vaner fra foråret.
Desværre betyder det også, at mange danskere allerede har glemt de gode vaner fra foråret.
Ja jeg bliver mere og mere nervøs for at handle igen, jo flere der slækker med standarten, jo større kan smitterisikoen for alle andre blive.
"Knobs? Where we're going, we don't need knobs!" - 14 år med ørene i Lydmaskinen -
Ja, det er noget hidsigt noget,..
https://www.dr.dk/nyheder/udland/leices ... v-over-min
/Dub
Jeg blev ikke testet nej ja, vi må vente og se. Jeg har det helt fint indtil videre.Christoffer I. N. skrev: ↑ons 15. jul 2020 00:30 - Blev du testet for antistoffer (eller positiv for covid-19) i forbindelse med at du var syg on/off i en måned eller mere, der flere måneder siden?
- Nogle har ikke symptomer.
- Søndag morgen er ~2½ døgn siden. Inkubationstiden er mig bekendt 2-14 dage.
Lad os iøvrigt antage, at der intet mørketal er i Danmark lige for tiden. Samtlige smittede bliver fundet igennem test. Så var der igår tirsdag under 300 smittede i Danmark. Jeg ved ikke om smittede tyskere, der bliver testet positive i Danmark, tæller med i statistikken eller ej.
Mht. Antagelsen, så holder den nok ikke længere, fordi man midlertidigt er stoppet med at teste ‘bredt’ (simpel tilfældig udvælgelse) i DK. Det er derfor jeg brokker mig sådan i corona-tråden.
- Mr. Soundman
- Forum Donator
- Indlæg: 2987
- Sted: Fyn
Jeg undrer mig over, at hakkebøf er blevet en så udbredt ret.
Det er da ellers en af de mest talentløse madopfindelser, der har set dagens lys. Den føles altid sååååå tung at komme igennem, og smagsoplevelsen ligger et stykke undere det middelmådige
Hvorfor støder man så tit ind i den?
Det er da ellers en af de mest talentløse madopfindelser, der har set dagens lys. Den føles altid sååååå tung at komme igennem, og smagsoplevelsen ligger et stykke undere det middelmådige
Hvorfor støder man så tit ind i den?
Den på dit billede ser lidt tør og sølle ud.
I min virkelighed er det en himmelsk oplevelse, hver gang min mor laver denne herlige ret.
Den ser bestemt heller ikke så kedsommelig ud . . .
Jeg spiser som regel liiiige lidt mere end jeg troede, fordi det smager svinsk godt.
I min virkelighed er det en himmelsk oplevelse, hver gang min mor laver denne herlige ret.
Den ser bestemt heller ikke så kedsommelig ud . . .
Jeg spiser som regel liiiige lidt mere end jeg troede, fordi det smager svinsk godt.
MacBook Pro tidlig 2015, 13", Catalina. Logic 10.6.3
(samt min gamle, stabile G4/ 466MHz, OS 9.2.2 /LAP 4.81)
(samt min gamle, stabile G4/ 466MHz, OS 9.2.2 /LAP 4.81)
- Mr. Soundman
- Forum Donator
- Indlæg: 2987
- Sted: Fyn
Der skal altså være nogle grøntsager foruden bløde løg. Og så foretrækker jeg, for det meste, veganske bøffer. Det er ikke et ordentligt måltid, hvis der ikke er nogen grøntsager.Mr. Soundman skrev: ↑tors 16. jul 2020 09:13 Jeg undrer mig over, at hakkebøf er blevet en så udbredt ret.
Det er da ellers en af de mest talentløse madopfindelser, der har set dagens lys. Den føles altid sååååå tung at komme igennem, og smagsoplevelsen ligger et stykke undere det middelmådige
Hvorfor støder man så tit ind i den?
Heller ikke mig - Der er en tendens til at skamstege hakkebøffer (nogen koger dem endda nærmest på anden), men hvis de er lavet ordentligt, er det himmelsk spise. Hakkebøf, bløde løg, rødbeder, en ikke alt for tung brun sovs og nye danske kartofler, så bliver det altså ikke meget bedre.
Man kan osse udvikle lidt på dem.
Jeg laver hakkebøffer med pebberkant, et helt hvidløg til i stedet bløde løg + grøn pebersauce (lavet af friske grønne madagascar peberkorn)
Jeg laver hakkebøffer med pebberkant, et helt hvidløg til i stedet bløde løg + grøn pebersauce (lavet af friske grønne madagascar peberkorn)
Aldrig har så stor en idiot haft så lidt forstand på så mange plug-ins
https://soundcloud.com/user-469072941
https://soundcloud.com/user-469072941
Det kan godt være godt - det skal bare være lavet ordenligt (fra 13:45 og så hopper det lidt rundt derfra):Mr. Soundman skrev: ↑tors 16. jul 2020 09:13 Jeg undrer mig over, at hakkebøf er blevet en så udbredt ret.
Det er da ellers en af de mest talentløse madopfindelser, der har set dagens lys. Den føles altid sååååå tung at komme igennem, og smagsoplevelsen ligger et stykke undere det middelmådige
Hvorfor støder man så tit ind i den?
https://www.dr.dk/drtv/se/spise-med-pri ... sen_163713
--
Robert
Robert
Min mors frikadeller er helt klart sølv-vinder hos mig, af hendes retter til aftensmad.Mr. Soundman skrev: ↑tors 16. jul 2020 09:54
Du er sikker på, du ikke forveksler med frikadeller her?
Mums!
MacBook Pro tidlig 2015, 13", Catalina. Logic 10.6.3
(samt min gamle, stabile G4/ 466MHz, OS 9.2.2 /LAP 4.81)
(samt min gamle, stabile G4/ 466MHz, OS 9.2.2 /LAP 4.81)
Ja med brun sovs og kartofler som har noget sugtomcat skrev: ↑fre 17. jul 2020 07:16Min mors frikadeller er helt klart sølv-vinder hos mig, af hendes retter til aftensmad.Mr. Soundman skrev: ↑tors 16. jul 2020 09:54
Du er sikker på, du ikke forveksler med frikadeller her?
Mums!
Kimex skrev: ↑fre 17. jul 2020 11:32Ja med brun sovs og kartofler som har noget sugtomcat skrev: ↑fre 17. jul 2020 07:16Min mors frikadeller er helt klart sølv-vinder hos mig, af hendes retter til aftensmad.Mr. Soundman skrev: ↑tors 16. jul 2020 09:54
Du er sikker på, du ikke forveksler med frikadeller her?
Mums!
MacBook Pro tidlig 2015, 13", Catalina. Logic 10.6.3
(samt min gamle, stabile G4/ 466MHz, OS 9.2.2 /LAP 4.81)
(samt min gamle, stabile G4/ 466MHz, OS 9.2.2 /LAP 4.81)
Det er lidt morsomt som flygtning i Norge, at diskutere med sin familie i DK omkring afstande. Min fætter brokker sig over han skal køre fra KBH til Herning "Der er jo meega langt til Herning"..
Og for mig virker det jo som et luksus problem når jeg oftest kører over 1000 km hver gang jeg tager hjem til kongeriet DK er et ret lille land, og vejnettet er fantastisk. Der er absolut ikke noget at brokke sig over
Og for mig virker det jo som et luksus problem når jeg oftest kører over 1000 km hver gang jeg tager hjem til kongeriet DK er et ret lille land, og vejnettet er fantastisk. Der er absolut ikke noget at brokke sig over
Undrer mig over at jeg finder det bedste tower fra Corsair jeg kan finde: Corsair Crystal 570X RGB Midi Tower, og så larmer de medfølgende blæsere helt sindssygt
Det er nærmest som om den genererer hyletone (dog ikke så skarp/høj) i stedet for det "brum" der kommer fra mange andre blæsere. Ville da tro at Corsair havde forstand på at lave blæsere, men de her blæsere er jo nærmest designet til at larme? Er det planned obsolenve?
Ps. Optagelsen er baggrunds støjen når maskinen bliver sat til at arbejde nær max kapacitet. Det larmer heldigvis ikke så meget ellers. Desværre arbejder den bare uafbrudt disse dage.
Det er nærmest som om den genererer hyletone (dog ikke så skarp/høj) i stedet for det "brum" der kommer fra mange andre blæsere. Ville da tro at Corsair havde forstand på at lave blæsere, men de her blæsere er jo nærmest designet til at larme? Er det planned obsolenve?
Ps. Optagelsen er baggrunds støjen når maskinen bliver sat til at arbejde nær max kapacitet. Det larmer heldigvis ikke så meget ellers. Desværre arbejder den bare uafbrudt disse dage.
- Christoffer I. N.
- Lydmaskinist
- Indlæg: 35560
- Sted: Hørsholm
Noctua har en god oversigt over hvad deres larmer. De er ikke billige.
25. Oktober 2022 - ny musikalsk videolog - Mørkt og minimalt, 5-lags soundscape
-
Jeg er betatester for BABY Audio.
-
Jeg er betatester for BABY Audio.
Jeg har desværre bare en enkelt Noctua i maskinen...... De er ikke på lager nogen steder i Norge lige pt.Christoffer I. N. skrev: ↑tors 6. aug 2020 22:57 Noctua har en god oversigt over hvad deres larmer. De er ikke billige.
- Christoffer I. N.
- Lydmaskinist
- Indlæg: 35560
- Sted: Hørsholm
Jeg undres over en langsommere/hurtigere funktion på Netflix:
https://nyheder.tv2.dk/2020-08-06-ny-fu ... e-ser-ud-i
Så lad dog vær med at se lortet, hvis ikke du gider se det.
Forestil jer lige lyd og musikarbejde, klip pacing, flot stemningsskabende kameraarbejde, butchered til døde i 1½x hastighed.
Jeg forstår godt argumentet til hørehæmmede/folk der skal bruge mere tid til eksempelvis at læse tekster
https://nyheder.tv2.dk/2020-08-06-ny-fu ... e-ser-ud-i
Så lad dog vær med at se lortet, hvis ikke du gider se det.
Forestil jer lige lyd og musikarbejde, klip pacing, flot stemningsskabende kameraarbejde, butchered til døde i 1½x hastighed.
Jeg forstår godt argumentet til hørehæmmede/folk der skal bruge mere tid til eksempelvis at læse tekster
25. Oktober 2022 - ny musikalsk videolog - Mørkt og minimalt, 5-lags soundscape
-
Jeg er betatester for BABY Audio.
-
Jeg er betatester for BABY Audio.
- derermusikanten000
- Medlem
- Indlæg: 1299
- Sted: copenhagen
hvis retten ser ud som på billedet gad jeg heller ikke spise detMr. Soundman skrev: ↑tors 16. jul 2020 09:13 Jeg undrer mig over, at hakkebøf er blevet en så udbredt ret.
Det er da ellers en af de mest talentløse madopfindelser, der har set dagens lys. Den føles altid sååååå tung at komme igennem, og smagsoplevelsen ligger et stykke undere det middelmådige
Hvorfor støder man så tit ind i den?