Side 1 af 1

Strategi i forhold til leveret remix?

: ons 17. apr 2019 16:13
af Telstar
Jeg er igang med at lave et remix for en amerikansk sangerinde/komponist. Hun laver nogle gode ting, så jeg kontaktede hende selv. Vi har ikke snakket penge, og jeg forventer ikke nogen, da det også er en slags øvelse for mig.

Men ... mens jeg sidder i mit studie og arbejder på det, syntes jeg at det faktisk er ved at blive rigtig godt. Og så tænker jeg på - hvad nu hvis det (i en eller anden grad) stikker af? Men andre ord: hvad nu hvis jeg afleverer det til hende, hun publicerer det, og det rent faktisk bliver en success?
Nu er det jo ikke fordi særlig mange musikere tjener penge på udgivelser idag. Ellers tænkte jeg om jeg skulle lave en eller anden aftale med hende om procenter. Hvad siger i?

Re: Remix tips?

: ons 17. apr 2019 16:16
af Rosenfeldt
Jeg synes at du skal starte med at ændre din overskrift - den er lidt misvisende! :-)

Re: Remix tips?

: ons 17. apr 2019 16:49
af Christoffer I. N.
Som du selv er inde på, så er det næppe noget du potentielt bliver millionær på. Og hvis det er, så ringer telefonen nok med flere jobs.

Jeg ville personligt ikke gøre mere ved det. Hvis hun beder om endnu et remix, eller andre beder om et remix, så er det en anden sag.

Nyd at du har gang i et anderledes projekt som er fedt at arbejde på. :)

Re: Remix tips?

: ons 17. apr 2019 21:26
af Telstar
Rosenfeldt skrev:Jeg synes at du skal starte med at ændre din overskrift - den er lidt misvisende! :-)
Måske ikke meget bedre, men nu er den ihvertfald ændret. :shock:

Re: Strategi i forhold til leveret remix?

: tors 18. apr 2019 11:12
af Seskho
Jeg synes ikke du skal gå så meget op i procenter, hvis ikke du er et navn eller remixet forventes at få mange streams kan du ikke kræve så meget. Lav en aftale fra start af og så hold fast i den. Hvis det bliver et platinum hit kan du jo forvente at dit næste remix tjener gode penge

Re: Strategi i forhold til leveret remix?

: tors 18. apr 2019 11:37
af Hald
Hvis hun er vant til at arbejde med det, vil det heller ikke fremmed for hende at snakke om penge-siden af branchen.
Du står jo med et godt udgangspunkt, nemlig at du ikke forventer noget. Men man kan godt spørge hende om der er lidt økonomi i det for dig? Og så få det på skrift hvis i aftaler noget.