Side 1 af 1

Lyddæmpende materialer fra IKEA

: lør 4. jul 2020 09:45
af david mondrup
Jeg er i gang med at flytte mit studiegrej ind i et værelse i min kærestes hus, hvor jeg er ved at flytte ind. Jeg fik hul igennem til monitors i går aftes, og sad og lyttede til noget musik, og må konstatere at det rumler ret heftigt i bassen. Det er ikke den store overraskelse - jeg vil nok lige smide de øvrige møbler ind der skal stå der før jeg tager stilling til hvor heftigt problemet reelt er, men nu prøvede jeg at søge på "lyddæmpende" hos IKEA, og så kom det her materiale op: https://www.ikea.com/dk/da/p/kirkenes-4 ... -50425459/. Er der nogle erfaringer med det - kan det noget?

Alternative løsninger hos IKEA er dem her:
https://www.ikea.com/dk/da/p/oddlaug-ly ... -00427366/
https://www.ikea.com/dk/da/p/eilif-skae ... -40466935/

Re: Lyddæmpende materialer fra IKEA

: lør 4. jul 2020 11:04
af Jesper Zar
Jeg ville ikke bruge det til andet end at dæmpe diskanten .. evt købe nogle Ikea reoler og fylde dem med Rockwool, er nok den bedste løsning hvis det skal dæmpe bunden.

Re: Lyddæmpende materialer fra IKEA

: tors 23. jul 2020 10:07
af megl
Jeg kender ikke præcis de der fra IKEA, men ingen af dem gør noget ved bassen ... eller særlig meget ved noget som helst i det hele taget. I et mindre rum, hvor der ikke kan ændres på selve konstruktionen er klart det bedste at få en bas-fælde - enten hjemmebyg eller en færdig i et hjørne af rummet

Re: Lyddæmpende materialer fra IKEA

: fre 24. jul 2020 01:01
af Hald
Igang med at bygge dæmpebats, de skal bare bygges pæne nok til at se flytter med uanset hvor du/i bor i fremtiden. Jeg har aldrig fortrudt de timer jeg har brugt på mine, eller på dem har jeg hentet hos lydmaskinister, kun at jeg endnu ikke har fået lavet de sidste jeg mangler endnu. Det kan kun anbefales at få lavet det rigtigt, for som de andre skriver er det kun øvre mellemtone og diskant det fra Ikea påvirker.