klædeskab som vokalboks

Bygning og akustik, lyddæmpning og -isolering, bass traps, monitorplacering, møbler.
Nyt svar
Medlemsavatar
Mike-air
Forum Donator
Indlæg: 8679

klædeskab som vokalboks

Indlæg af Mike-air »

Nogen der før har lavet sig en vokalboks ud af et klædeskab? :)
har fundet mig et dejligt skab på 1 x 1 meters penge, og ca 2,5 meter i højden og tænkte den var ideel til en nem og billig løsning på en vokalboks

derfor lyder spørgsmålet: er der nogen der har gjort det her før? hvilken isolering, og hvilken retning bør sangeren synge.. ind i skabet eller ud af skabet?

Tak

EDIT: oops, den er da vidst kommet i det forkerte forum... Nogen der gider flytte den over til studiebygning og akustik?
Senest rettet af Mike-air fre 10. sep 2010 22:56, rettet i alt 1 gang.

Medlemsavatar
Kenneth
Medlem
Indlæg: 815
Sted: På landet :S

Indlæg af Kenneth »

Hjemme hos en ven gjorde vi det ind i et klædeskab.. ingen isolering, bare tøj i det.. og så en dyne hen over.. det var ikke pro, men det fungerede da helt okay :D

Den lidt mere pro løsning er vel isolering i skabet og stå med ryggen til..

Medlemsavatar
Delax
Forum Donator
Indlæg: 3640
Sted: København

Indlæg af Delax »

Jeg har taget låger og hylder ud af et væg-indbygget skab og lavet vokalboks der. Den fungerer strålende og hvis man ikke har så meget plads er det jo en måde at udnytte pladsen, hvis man har et skab som er indbygget i væggen.

Jeg har så isoleret det med tung rockwool og sat stof uden på. Syns det kunne være lidt sjovt med nogle farver på så jeg har brugt rødt og sort stof men det sku' nok lidt for meget Porn/Hawai Bio :lol: Kan være jeg kan finde nogle billeder.
Plugin presets @ https://www.16sounds.com/
.NET Development @ http://www.dotbuch.net/

bizarmusik
Medlem
Indlæg: 130

Indlæg af bizarmusik »

Jeg ved godt tråde er gammel, men går pt. også selv med tanker om at lave mit klædeskab om til en discount-vokalboks.. Jeg vil meget gerne se billeder af Jeres og se hvordan i har gjort med jeres mikrofoner.. Mit skab er nemlig for småt til mit stativ :)

Nyt svar