Side 1 af 1

Logic skifter Channel Strip setting?

: ons 9. jun 2021 16:44
af pede
Jeg bruger min guitar board Fractal Ax 8 i studiet og har gør det i 3-4 år nu, uden problemer. Men nu når jeg skifter scene på Ax 8, laver den en nye Channel Strip setting på mit guitar spor. Ax er ikke koblet til Imac med usb stikket. Hvordan kan det lade sig gør? Hvad kan det være?

Re: Logic skifter Channel Strip setting?

: tors 10. jun 2021 00:24
af Jens Larsen
MIDI kabel eller noget andet sat sammen mellem de to maskiner?

Re: Logic skifter Channel Strip setting?

: tors 10. jun 2021 08:17
af Hald
Det tyder på at din AX8 over MIDI kan kører automatisk "Preset" og "Scene" switching.

Re: Logic skifter Channel Strip setting?

: søn 20. jun 2021 18:51
af pede
Jeg slettet com.apple.logic.plist som ligger i Bibliotek - Preferences - com.apple.logic.plist. Genstart.
Nu spiller det igen:-)
Forstår ikke helt hvorfor?