Vurdering af iMac

Mac & PC, lydkort, Logic Pro, Cubase, Pro Tools, Ableton Live og andet software.
Nyt svar
Medlemsavatar
fugmann
Forum Donator
Indlæg: 1481
Sted: 20 km nord for Kbh.

Vurdering af iMac

Indlæg af fugmann »

Kære folkens,

Hvad er en Std. iMac late 2013 værd?
Med venlig hilsen

Henrik"It's not the music that's electronic. It's the instruments that are electronic" ´Quote JMJ

Medlemsavatar
bryla  
Lydmaskinist
Indlæg: 11235
Sted: Esbjerg

Indlæg af bryla »

Det kommer vel an på størrelse og spec. Der blev lavet nogle forskellige standard iMacs i 2013.
skriver noder

Medlemsavatar
Søren Dyhr
Medlem
Indlæg: 3550
Sted: Rødovre

Indlæg af Søren Dyhr »

iMacs er ikke nemme at opgradere, og især ikke processoren er der meget at gøre ved ... og den processor der sidder i den har ikke en særligt god singlecore performance, hvilket gør den dårlig til lange pluginkæder ... så hvis man er af den kreative type, som mener "rammer" som sådan er skadelig for ens udøven ... og derfor nægter at rendere sine spor, fordi man så låser sig til en beslutning tidligt i processen og ignorerer guddommelig intervention.

Regn ikke med at få mere end kr. 2000 for sådan en. Da man alligevel skal have smidt mere ram og en SSD i den i stedet for den hybride der er i den lige nu. Hvis man ikke gør det, skal man lære sig dobbelt udkobling til gearkassen. Det vil sige næsten ikke noget med plugins i kanalerne men i stedet for på busser ... det kræver man bruger ørerne i stedet for at lade automatpiloten smide de fede kæder i som blærerøvs producerne har talt varmt for, fordi de fik noget for at endorse plugin bruget som sådan.

Jeg siger ikke man ikke kan bruge maskinen til musik produktion, men glem ikke der er maget processorkraft at spare ved at lave en hardware hybridløsning, og at det primært i preamps'ne at sådan noget som saturation nemmest skabes.

--sd

Nyt svar