Logic X Drum Replacement? Kan det gøres på denne måde (videolink inside)

Mac & PC, lydkort, Logic Pro, Cubase, Pro Tools, Ableton Live og andet software.
Nyt svar
Medlemsavatar
octo
Medlem
Indlæg: 661

Logic X Drum Replacement? Kan det gøres på denne måde (videolink inside)

Indlæg af octo »

Hej.

Jeg har tidligere benyttet mig af Logic Drum Replacer, og det fungerer ok for mig, dog aldrig helt optimalt synes jeg. Jeg har ledt nettet tyndt efter noget der ligner det her trick Kurt Ballou laver i Pro Tools (tjek video).
Jeg savner at kunne smide audiofiler direkte ind, efter et opsat "grid". Altså så transients ligger i sync, som den nye tromme audio så kan følge. Mest fordi jeg foretrækker at arbejde med audio i dette tilfælde, men også for at skulle undgå at gå via exs24 vejen, hvis jeg vil bruge mine egne samples. Jeg har leget meget rundt med threshhold i drum replacement i Logic, men det er godt nok noget rod hvis der er lidt bleed, flams, osv (som jeg godt kan lide).

Beklager en lidt indviklet forklaring, men håber at i vil bruge 5 minutter på videoen, så giver ovenstående mening. På forhånd tak, det vil være kærkomment. Som sagt, tjek videolink, hvis ovenstående er nonsens.

Jeg er på Logic X og det er livetrommer vi snakker, oftest uden click.


Medlemsavatar
Luny Tune
Forum Donator
Indlæg: 7045
Sted: Snekkersten

Indlæg af Luny Tune »

Hvis du kun bruger dine egne samples, eller kan nøjes med dem indeholdt i denne pakke:
http://stevenslatedrums.com/trigger-2-ex/

Hvis du vil have et større udvalg af gode samples i pakken:
http://stevenslatedrums.com/trigger-2-platinum/

Og du kan udvide biblioteket med:
http://stevenslatedrums.com/trigger-deluxe-expansion/

Det er på godt amerikansk "friggin' awesome". Du er fleksibel hele tiden, der er bleed supression for meget nøjagtig replacing, og Slates trommer er efter min mening fede at supplere eller replace med. Vil du erstatte helt med andre samples så eksporterer du bare et midispor, som du så kan lade hvad som helst spille fra. Federe end alt jeg ellers har prøvet, og jeg svor faktisk til Logics indbyggede features førhen. Jeg er ikke den store Steven Slate fan, men hér har han/de sgu ramt sømmet lige på hovedet!
SnakeRock - PickYourPriceMastering
Citat Bryla: "Noget jeg absolut ikke er fortaler for er våben, narko og NI's Akoustik Pianos."

Medlemsavatar
octo
Medlem
Indlæg: 661

Indlæg af octo »

Tak for svar. Jeg vil helt sikkert kigge nærmere på den Slate trigger der. Den ser spændende ud. Kunne dog stadig godt være nysgerrig efter om der er en måde at ligge alt på griddet, direkte med audio filer, som i videoen.

Nyt svar