Mit navn er Morten

Medlemmernes egne blogs om musik, teknik og hverdag.
Forumregler
Kun 1 blog pr. bruger.
Brugeravatar
Morten B
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 5315
Sted: Søvind

Re: Mit navn er Morten

Indlæg Skrevet: 15. maj 2018, 12:06

Mike-air skrev:Sooooooo.. hvordan gik det? :-D


Det gik sgu ok. Selvfølgelig en del hickups som en detaljerytter og sygelig perfektionist som mig vælger at fokusere på, men alt i alt er jeg tilfreds.

Jeg havde dog en KÆMPE krise fredag morgen. Havde egentlig besluttet mig for at lade det ligge og så chille fredag, men fik alligevel lige en impuls der drev mig til knapperne og F.U.C.K. :censored: :censored: :censored: - Alle mine beats på Rytm var helt ødelagte. Lydene var blevet blanded sammen. Det tog mig lidt tid at opdage at de alle havde fået tildelt det samme kit, så de havde de samme lyde, og løsningen var at loade de kits der nu hørte til, men inden da havde jeg brugt en time på at gå i gang med at genskabe lydene, så jeg endte med selv at fucke det lidt op. Katastrofen drev dog over da jeg fandt ud af det med kits, men chokket fulgte mig resten af dagen, var helt hylet ud af den.

Er også lidt ærgerlig over at jeg ikke stolede på min intuition og fik smidt de f*cking inears i som jeg havde købt til lejligheden, kunne simpelthen ikke høre nuancer tydeligt nok, trods gode monitor forhold på scenen. Fuckede det sidste nummer lidt op. Ikke nogen synkroniseringsproblemer, men det lød ikke som planlagt. Desuden er der lidt rigeligt rum på nogle ting undervejs, men det kunne have været meget værre.
Lesson learned :) (Hvilket selvfølgelig også er meget godt).

MEN, jeg fik sgu optaget det hele, to kameraer +4 spors audio (Main+mic) og så har jeg lidt klips skudt på mobil fra folk i lokalet, så der er en hel del fornuftigt materiale at arbejde med.

Havde købt to Yi 4K (det ene en 2'er, det andet et PLUS) og der kom faktisk væsentligt bedre billedkvalitet ud af det end jeg forventede. Er gået i gang med at klippe det i Davinci Resolve. Det kører lidt tungt på min laptop med to 40 minutters klip i 2.7k, men ikke noget der ikke er til at arbejde med. Og damn, må sgu godt nok erkende at HitFilm Express er ude til fordel for Davinci :shock:

Så, bottom line: Jeg er ret sikker på vi får noget godt promo materiale ud af det, som vi kan være stolte af og bruge til bookere og lignende. Det er i hvert fald det mest gennemarbejdede output vi har til dato.

Nåe ja, fik også mødt lidt forskellige folk bagefter, så det var nice.
Brugeravatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 25494
Sted: Hørsholm

Re: Mit navn er Morten

Indlæg Skrevet: 15. maj 2018, 14:59

Jeg er ikke helt med på hvordan fejlen på Rytm opstod, men dejligt du fandt ud af fikse det. :) Den der følelse af "panik" der påvirker én resten af dagen er forfærdelig. Godt at du havde en god afslutning på dagen. Glæder mig til at se noget video. :)
Brugeravatar
AvS
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 3723
Sted: Valby

Re: Mit navn er Morten

Indlæg Skrevet: 16. maj 2018, 10:37

Alt for typisk at det skal fucke kort inden man skal optræde! Men godt at du fik det fikset. Glæder mig meget til at se og høre resultatet.
Brugeravatar
Morten B
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 5315
Sted: Søvind

Re: Mit navn er Morten

Indlæg Skrevet: 16. maj 2018, 12:27

Christoffer I. N. skrev:Jeg er ikke helt med på hvordan fejlen på Rytm opstod, men dejligt du fandt ud af fikse det. :) Den der følelse af "panik" der påvirker én resten af dagen er forfærdelig. Godt at du havde en god afslutning på dagen. Glæder mig til at se noget video. :)


Jeg ved godt nu hvad der skete, men det er lidt lakrids at forklare. Det er dog en bug som jeg skal være opmærksom på fremover og relaterer til at gemme beats.

AvS skrev:Alt for typisk at det skal fucke kort inden man skal optræde! Men godt at du fik det fikset. Glæder mig meget til at se og høre resultatet.


Ja, det er åbenbart ikke meningen at jeg skal være forberedt i god tid. Sådan har det været hele mit liv. Den ene gang i folkeskolen hvor jeg skrev en stil færdig i god tid, der fik jeg en total lorte karakter, og sådan har det været i mange andre tilfælde, inklusiv Spot panik :-D

Er ved at eksportere nu, så håber det kommer op i løbet af i eftermiddag.
Brugeravatar
Morten B
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 5315
Sted: Søvind

Re: Mit navn er Morten

Indlæg Skrevet: 16. maj 2018, 17:28

Yiaaaii, video endelig oppe efter to fejl bounces og en helvedes lang upload tid :-D

viewtopic.php?f=6&t=76497

Tilbage til "Blogs"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster