Side 1 af 1

Om at møde andre Lydmaskinister..... ;o)

: 9. maj 2016, 21:32
af Old Dub Dude
for et par uger siden købte jeg en Mixer på Dba(i Vejle - jeg i Kbh.).... sælgeren var ikke Nem-Id valideret.... og hans tlf. nr var uregistreret.... og så er 10.000 sku mange penge at sende afsted!
tilfældigvis var sælgeren fra Vejle, og jeg havde i forvejen gang i en byttehandel med Nicolai her fra maskinen.... og han er jo osse fra vejle.... hmmmm tænkte nervøs københavner - en "velkendt Lydmaskinist" ka man sku da altid stole på ikk ?

Jeg skrev til Nicolai og spurgte om han gad være mellem-mand i dealen...... og gudhjælpemig om ikke han kendte sælgeren ;o jeg overførte penge til Nicolai - og idag kom han med min mixer - og den Comp. jeg har byttet mig til for en R8'er med kort ;o)

SummaSummarum: Tak til Holger, for at facilitere dette glimragende mødested for geekz...... og til Nicolai for din hjælp ;o) det var Way beyond "The call of duty" ;o)

Jeg er stor Lydmaskinen fanz og har igennem min tid herinde KUN mødt fede folk, der var til at stole på!
:-D

And then there were 2

Billede

Re: Om at møde andre Lydmaskinister..... ;o)

: 9. maj 2016, 21:33
af david mondrup
:thumbup:

Re: Om at møde andre Lydmaskinister..... ;o)

: 9. maj 2016, 22:08
af Nicolai
Hey ODD.
Efter min sidste "Kjøwenhawner-tour" måtte jeg også lige skamrose LM og brugerne (viewtopic.php?f=21&t=69147). Tak for idag og for ordene, glad for jeg kunne hjælpe. Kun ærgerligt ingen af os havde mere tid...

Jeg tager jo jævnligt sådan en tur, og det er altid med køb/salg af musikudstyr, oftest til/af LM brugere. Måske skulle man sætte det lidt i system, f.eks lange en dato op, og så kunne andre der skulle have fragtet ting mellem Jylland og Sjælland byde ind. Jeg har en stor varervogn og kan have pænt meget...

Endnu engang tak for idag, og spændende at høre om dit job. (hvornår er det du smider en Eventide pitch-changer med +12 på Carsten Werge og Per Frimann? Champions League finalen??) :) :)

Også tak for idag til Kasper og Peter som jeg også besøgte...

dbh
Nicolai

PS: Tilgengæld er jeg ved at tude over, jeg ikke kan NOGEN af datoerne for LM Grill arrangementet hos Holger pga spillejobs :(

Re: Om at møde andre Lydmaskinister..... ;o)

: 9. maj 2016, 22:39
af Old Dub Dude
Tror nærmere Frimann skal ha -12 på pitchen.... så han ikke lyder så Squeaky ;o)

Re: Om at møde andre Lydmaskinister..... ;o)

: 9. maj 2016, 23:19
af SustainerPlayer
:-D

Ja - Lydmaskinister er nogle dejlige mennesker. :thumbup: