Side 1 af 1

Chrome glemmer autologin

: 20. mar 2016, 07:25
af kas_lar
Hej Alle.

Jeg besøger lydmaskinen dagligt. Før at lydmaskinen.dk blev opdateret, huskede Chrome og lydmaskinen at logge mig automatisk ind. Der gik måske 7-10 dage så skulle jeg selv logge mig ind.
Efter den nye opdatering skal jeg gøre det hver 2. til 3. dag. Jeg er ret doven og det er irriterende at skulle trykke "log in" og "husk mig" hver gang.
Er der en indstilling jeg har overset eller er det bare sådan?
Andre sider som dba.dk husker auto login i flere måneder.

Tak.

Re: Chrome glemmer autologin

: 21. mar 2016, 10:11
af Holger
Har du prøvet at logge ud, slette alle cookies for Lydmaskinen.dk og så logge ind igen?

Jeg har ingen erfaring med Chrome, da jeg bruger Safari, som husker auto login.

Re: Chrome glemmer autologin

: 21. mar 2016, 11:25
af keen
Jeg oplever det samme, men har ikke gidet at undersøge det nærmere. :P

Re: Chrome glemmer autologin

: 21. mar 2016, 17:30
af david mondrup
Jeg skiftede fra Chrome til Safari, da jeg var træt af konstant at blive logget ud. Især på min arbejdsmail server (Microsoft Outlook), hvor jeg blev smidt af i hvert fald dagligt. Men også på Facebook, Lydmaskinen m.v. Nu, med Safari, ryger jeg af Outlook måske en gang om ugen, og aldrig af de andre.

Re: Chrome glemmer autologin

: 21. mar 2016, 19:19
af Hippo
.. jeg har lige prøvet at tweake cookie-indstillingerne en smule. Meld gerne tilbage (efter at have clearet history / cache!) om det har afhjulpet problemet ..

Re: Chrome glemmer autologin

: 8. apr 2016, 10:01
af Holger
Nu synes jeg det er blevet værre? Har måtte logge manuelt ind tre gange denne uge.

Re: Chrome glemmer autologin

: 13. apr 2016, 21:10
af Hippo
.. hmmmm! Det jeg tweakede (i en mere afslappet retning) var hvor stor del af IP-adressen som blev valideret i forhold til at at trigge et re-login; ikke alle har fast ip-adresse .. så den ændring burde på ingen måde gøre tingene værre.

En anden mulighed *kan* være at phpbb validerer ens browser (via dens "versions string" eller noget i den retning), og den værdi bliver muligvis ændret når Chrome bliver opdateret - og dermed retrigger et login. Dette kan sagtens være en ny ting i phpBB 3.1 som ikke var på det gamle board. Jeg kan godt prøve at disable det .. ?

Re: Chrome glemmer autologin

: 19. apr 2016, 19:11
af SLL
Jeg har aldrig haft problemer med Chrome, at jeg bliver smidt af. Min Internet computer er på hele dage, og det funker. Jeg er på Chrome v50.