Side 1 af 1

Feedback søges

: 12. okt 2017, 11:53
af Fryd!Mick
Hej Lydmaskinen.
Er den heldige og lykkelige ejer af et hjemme studio i nano størelse, men gud hvor jeg elsker mit lille studio <3
Mig og min kærerste har lavet en lille reggae inspireret duo som vi kalder Fryd!, det er bestemt ikke guitar fræs og vilde soloer, men der er lidt solis hist og her ;)
Håber i vil gå ind og lytte til det vi lave, og kom gerne med feedback.
https://soundcloud.com/ren-fryd

Vh. Michael

Re: Feedback søges

: 12. okt 2017, 12:55
af Hald
Forvirret: Musikken fungerer rigtig godt, starten da bassen kom på syntes jeg der var noget underligt måske mudret ved, men resten af numret fungerede musikken super fint.
Teksten er fin, men både sang og kor havde jeg optaget/mixet anderledes, det klistrer ikke rigtig til musikken men lyder lidt karaoke agtigt.

Natten: Lidt samme oplevelse på dette nummer, musikken fungerer fint, men der mangler noget på vocalerne, og jeg mener ikke jeres kunnen, men måske bare en anden mikrofon eller EQ'et og comp'et anderledes.

Jeg lyttede lidt videre, og syntes det er fedt, optagelse/mix af vokal er det eneste jeg kunne ønske anderledes, lidt tydeligere og længere fremme i mixet.

Re: Feedback søges

: 12. okt 2017, 13:09
af bredal187
Bedre overskrift giver mere feedback

Re: Feedback søges

: 12. okt 2017, 13:27
af Hald
Og velkommen til på Lydmaskinen.

Jeg tænker at numrene lige skal poleres og masteres så er det på Spotify og iTunes med dem.

Fedt at i deler jeres passion med os andre, der går meget grej i den herinde, men i virkeligheden vil mange af os meget gerne lave mere musik, så når i lige kommer ind fra sidelinjen og viser sådan et bagkatalog må jeg indrømme at jeg både lige inspireret og imponeret. :-)

Re: Feedback søges

: 12. okt 2017, 19:11
af Fryd!Mick
Tusind tak for de fine ord :) og tak for at du har givet dig tid til at lytte, det betyder meget for os, jeg vil helt sikkert nørde lidt mere over vokalen ;) og eventuelt finde et billigt studio hvor de kan masterere.

Vh. Michael

Re: Feedback søges

: 12. okt 2017, 19:31
af Joachip
Hyggelige numre. "Hemmelige Sted" er nok det som jeg bedst kunne lide.

Jeg vil iøvrigt give Hald ret i det med vokalen: I nogen af numrene virker den lidt fjern, og jeg tror ikke det kan fikses i mastering-processen. Det er i optage- og mix-fasen der kan gøres nogen ting. F.eks. netop "en anden mikrofon eller EQ'et og comp'et anderledes".

Men fedt. Keep da fiya burnin'.