Rosenfeldt - That Moment (demo..)

Del dit nye track eller website med os andre. Få ørerne i Lydmaskinen!
Forumregler
Brug http://www.dropbox.com/ til at uploade og linke til din musik i høj kvalitet.

Du kan også indlejre i lavere kvalitet via SoundCloud.
Brugeravatar
Rosenfeldt
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 2107
Sted: Hørsholm

Rosenfeldt - That Moment (demo..)

Indlæg Skrevet: 25. apr 2017, 16:27

Er der noget bedre end tiden op mod sommeren? Personligt bliver jeg ekstra inspireret til at lave nyt musik. Her er en lille demo jeg arbejder på lige nu .. og mon ikke Holger skal master den senere? :-D

"nothing is stronger than the weakest part" ...
Brugeravatar
MrBacon
Executive Producer
Executive Producer
Indlæg: 780

Re: Rosenfeldt - That Moment (demo..)

Indlæg Skrevet: 25. apr 2017, 17:52

Hvor skal nummeret ende henne? Altså skal der vokal på eller skal det være instrumental? Der mangler lidt en lead eller vokal (eller begge dele), som det er nu efter min smag.

Det lyder skam fint nok - fedt (omend lidt uoriginalt indenfor genren) groove og lyder som et godt fundament for et fedt track.

Som det er nu, vil jeg hurtigt begynde at kede mig. Piano riffet er ikke interessant nok til at køre alene så længe imo - heller ikke med de filter cuts, du laver. Hvis du f.eks. stackede piano med en synth, der spillede det samme, som du åbner filteret op for langsomt, kunne du havne et sted, hvor du kan lave et melodibreak (og måske drop) uden pianoet, når synthen tager over, hvis du bare tilføjer en lille lead. Lidt "dancet" nok - og det vil muligvis ændre nummeret for meget ... bare et forslag til noget variation.
Brugeravatar
Rosenfeldt
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 2107
Sted: Hørsholm

Rosenfeldt - That Moment (demo..)

Indlæg Skrevet: 25. apr 2017, 18:03

Hej MrBacon, tak for indspark!

Nummeret er stadig i vuggestue-fasen, så der er lang vej endnu. Jeg har kontakt med en svensk sangerinde (dog på engelsk..), som skal komme med et bud mht. vokalen - det kommer til at præge nummeret en del. Piano-riffet skal ligge under vokalen.

Jeg ender nok ikke med meget "synth-lyd", da jeg primært ønsker en house-piano-agtig lyd. Men, lad os se hvad arrangementet og kreativiteten kan frembringe!? ... det er det fede ved musik - man starter ét sted, og ender et andet. :-D
"nothing is stronger than the weakest part" ...

Tilbage til "Din Musik"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst