15 m2 state-of-the-art akustisk reguleret redigerings-/lydsuite fri fra 1. okt. (evt. før)

Har du eller leder du efter et øvelokale eller studielokale til leje/fremleje/salg.
Forumregler
Øvelokaler/studielokaler subforummet er både for køber og sælger. Studieudlejning er kun for lokaler eller delestudie, ikke for serviceydelser. Serviceydelser skal postes her: http://www.lydmaskinen.dk/viewforum.php?f=23
lachr
Kaffedreng
Kaffedreng
Indlæg: 13

15 m2 state-of-the-art akustisk reguleret redigerings-/lydsuite fri fra 1. okt. (evt. før)

Indlæg Skrevet: 14. jul 2019, 12:37

Vi får 1 af vores bedste 15 m2 state-of-the-art akustisk reguleret redigerings-/lydsuite fri fra 1. okt. (evt. før) til

Kr. 3.423 (momsfri) + elforbrug pr. måned

i vores "kreative kontorfællesskab" KlangHaus på Raffinaderivej 20 (bag Christiania).

Lydsuiten kan lejes af op til 3 partnere eller som time-share (Dvs. du lejer dig ind for halvdelen af tiden til halv husleje).

Rummet er bygget efter rum-i-rum princippet med et flydende lækkert trægulv, er designet i trapezform for at undgå flutter, er godt lydisoleret i forhold til hinanden med meget tykke vægge og har basfælder og blødt loft/endevæg. Se billeder mv. på http://www.klanghaus.dk

I fællesudgifter indgår hurtigt og stabilt fibernet + fællesareal herunder møde/opholdslokale, køkken/køleskabsplads, fri kvali kaffe/te (m. fuldautomatisk espressomaskine!), toilet, grønne udendørsarealer og alarmsystem opkoblet til central samt rengøring på fællesarealerne.

Ekstra:
Som resident har man mulighed for at booke vores 50m2 indspilningsstudie med 30% rabat inkl. Pro Tools, 18ch Apollo 12xDSP system (plugs tæller bl.a. SSL, Neve, EMT, AMS mfl.), analog/rør micpres (Joemeek, SPL Goldmike, Digimax), 27" iMac 3,6 MHZ 32GB, Raven MTI2 touch screen, mics (Neumann, AKG, Røde, Audix).

Kort om KlangHaus:
Vi har gennem nu 4 år realiseret en vision om, at Klanghaus er et sted, hvor kreative mennesker kan arbejde koncentreret og kan mødes på tværs og kollaborere med hinanden i forskellige projekter, som kræver forskellig ekspertise inden for sound design, musik, computerspil og video/film og har et sæt klare ordensregler, som tilgodeser at man kan arbejde under ordnede og rimelige forhold.

Ring til Lars tlf. 27126396 eller email mail@klanghaus.dk og kig forbi og se det +en kop kvalikaffe ;-)

Dbh
Asp Productions ApS
Raffinaderivej 20, bygning H
2300 Kbhb S

Læs/se mere på:
http://www.klanghaus.dk

Tilbage til "Lokaler"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst