Anmeldelser af musik udgivet på vinyl

Medlemmernes egne blogs om musik, teknik og hverdag.
Forumregler
Kun 1 blog pr. bruger.
JacobG
Groupie
Groupie
Indlæg: 2

Anmeldelser af musik udgivet på vinyl

Indlæg Skrevet: 23. jan 2018, 13:48

En kammerat og jeg har nu de sidste par år arbejdet på vores blog (hjemmeside) hvor vi anmelder musik som er udkommet på vinyl. Vi interesserer os generelt meget for tanken om, at den udøvende kunstner i det mindste bør vises den respekt, at de har arbejdet benhårdt på en udgivelse. Derfor anmelder vi musikken ud fra devisen om, at vi i det mindste også lytter til det ordentligt, inden vi giver os i kast med at skrive noget om det.

Vi er totalt nonprofit og driver hjemmesiden i vores fritid, og vores ene google-annonce skal forhåbentlig kunne finansiere udgifterne til driften. Vores altoverskyggende interesse er dog vinylmediet og de op og nedture, der følger med det.

Vi er meget interesserede i at høre fra musikere, som udgiver musik på vinyl, og som først og fremmest savner, at deres musik bliver behandlet ordentligt. Mange større og etablerede anmelderforetagener har i vores optik næsten glemt, at det handler om musikken.

Skulle I have udgivet musik på vinyl, eller har I planer herom, som I gerne vil have anmeldt af seriøse musikelskere, så kontakt os gerne. Vi anmelder stort set alle genrer.

Mvh Jacob fra https://phonopolet.dk (vores FB-side: https://www.facebook.com/Phonopolet/)
Senest rettet af JacobG 23. jan 2018, 15:43, rettet i alt 1 gang.
garcia
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 7101
Sted: Hjallerup

Re: Anmeldelser af musik udgivet på vinyl

Indlæg Skrevet: 23. jan 2018, 14:43

Det lyder som en god ide :D
Deaktiveret
JacobG
Groupie
Groupie
Indlæg: 2

Re: Anmeldelser af musik udgivet på vinyl

Indlæg Skrevet: 24. jan 2018, 10:55

Det synes vi også selv. I disse tider, hvor folk helst ikke læser længere tekster på nettet, kan det dog være svært at skære igennem sumpen af ligegyldig information. Vi håber, at vi kan nå ud til dem, der gerne vil læse om musik. :)

Tilbage til "Blogs"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst