Penthouse - Limited Night 16/03

Annoncér et spillejob, release party eller andet her.
Penthouse
Kaffedreng
Kaffedreng
Indlæg: 12

Penthouse - Limited Night 16/03

Indlæg Skrevet: 4. mar 2012, 16:57

Penthouse Limited, giver dig en garanti for at du kan få nogle af de bedste musikalske oplevelser indenfor klubverdenen.

I får nu muligheden for at se og høre artister, som absolut hører til eliten indenfor genren house. Med jævne mellemrum vil holdet bag Penthouse Limited udfordre sanserne og overskride grænserne for, hvad der hidtil er gjort i det legendariske hus på Nørregade 1.

Sørg for at komme i god tid, da vi ved at der bliver pakket!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
DJs:


✮FLIP (Sensation White)

Flip har i flere år været en af landets mest eftertragtede DJs og producere. 2011 blev året, hvor han for alvor nåede ud til den bredere offentlighed i form af sin optræden til årets Sensation fest i Parken. Flip har tidligere indtaget Beatport's 1. plads med singlen "This Sound", der blev spillet af alle klodens største DJs, og kunne efter flere år bosat i henholdvis Paris og London vende hjem til ugentlige jobs på landets største klubber, spillesteder og festivaler.

✮HENRI MATISSE

Henri Matisse er en rutineret herre med mere end 10 års erfaring bag pulten. Det er svært at sætte ham i bås med en genre, da han spiller alt fra champagne- til dåseøl-københavn. Han betegner dog sin lyd som varm, melodisk og energisk uden det bliver hårdt, suppleret med et interessant bagkatalog.

Med sin tidligere nominering til "Årets Upfront DJ" ved DDJA indikeres det, at du kan forvente nogle helt friske ting fra den elektroniske scene.

✮SORTE SLYNGEL

Sorte Slyngel fik sit store gennembrud som resident DJ på Københavns til dato største torsdagsklub Slik og herefter kom navnet ”Sorte Slyngel” på alles læber.
Sidenhen har Sorte Slyngel spillet side om side med store internationale navne, heriblandt kan nævnes Benny Benassi, Swedish House Mafia og Fedde Le Grand samt lokale helte som bl.a. Trentemøller, Morten Breum, Rune RK, Nik & Jay og Medina.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Info:

Entre 100,- fra kl. 23:00 – 24:00
Entre 150,- fra kl. 24:00 – 06:00
Entre inklusiv fri bar (Royal Flaske øl, Sodavand) Hele natten

Vil du booke bord:
Ring: 33 11 74 78
E-mail: laila@penthouse.nu

Penthouse - Nørregade 1
http://www.penthouse.nu

Tilbage til "Arrangementer"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst