Lydstudie i nordsjælland

Tilbyd dine evner som tekniker, musiker, webdesigner, underviser eller andet.
guuuhz
Groupie
Groupie
Indlæg: 2

Lydstudie i nordsjælland

Indlæg Skrevet: 31. aug 2015, 19:17

Jeg startede G.T. Studios for halvandet år siden. Siden da er jeg blevet oplært i lydteknik og musikproduktion. Det sidste år har jeg arbejdet mere koncentreret med vokaloptagelse og produktion.

Jeg har optaget og produceret inden for forskellige genre, mere specifikt Hip Hop/ Elektronica/ Pop/ Indierock/ Rock samt akustiske produktioner.

Studiet ligger i meget flotte omgivelser i Vedbæk (20 min nord fra københavn). Der ville være god plads til at slappe af og være kreativ.

Studiet er specielt velegnet til Band produktioner med trommer, bas og guitar og evt. Keyboard/klaver. Studiet er udrustet med en vocalbooth, som gør det oplagt at optage alt fra voiceover til hip-hop.

Da jeg stadig er i opstarts fasen, kommer det selvfølgelig til at være en god del billigere end andre lydstudier. Jeg tager ikke timeløn, men derimod løn per sang der blive indspillet. Det betyder, at man kan tage sig god tid i studiet og prøve alle de ideer af man ville, uden at stresse over at blive færdig.

Priserne kan aftales personligt, og giver selvfølgelig særligt tilbud på produktion af større projekter, som EP og Albums.

Her er en overslag af forskellige pakkeløsninger.

- Lydoptaglese 1-20 spor 600 kr.
(uden mix og master)

- Lydoptagelse 1-20 spor 1500 kr.
(med Mix, uden master)

- Lydoptagelse 1-20 spor
(med mix og master) 1650 kr.

Hvis 20 spor ikke kan gøre det kan der aftales en anden pris.

https://www.facebook.com/G.TScheelStudio

Tilbage til "Ydelser tilbydes"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst