Presonus EarMix16 / Studiolive 32III Mixer

Generel lydteknik og hardware, bl.a. mikrofoner, monitors, hardware synths og effekter.
sheriffen
Ass. tekniker
Ass. tekniker
Indlæg: 118

Presonus EarMix16 / Studiolive 32III Mixer

Indlæg Skrevet: 21. okt 2018, 15:21

Er der nogen her Danmark der har EarMix 16M, og som ved hvorledes man laver en rigtig opsætning fra Studiolive mixer, Manual dertil er ikke ret god. Der mangler meget på den. ? Presonus er ej heller gode til at forklare, hvorledes den rigtige måde at opsætte den. Har skrevet meget frem og tilbage med deres support. men ikke med noget tilfreds stillende svar. !!
Brugeravatar
Søren Dyhr
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 3272
Sted: Rødovre

Re: Presonus EarMix16 / Studiolive 32III Mixer

Indlæg Skrevet: 21. okt 2018, 16:34

sheriffen skrev:Er der nogen her Danmark der har EarMix 16M, og som ved hvorledes man laver en rigtig opsætning fra Studiolive mixer, Manual dertil er ikke ret god. Der mangler meget på den. ? Presonus er ej heller gode til at forklare, hvorledes den rigtige måde at opsætte den. Har skrevet meget frem og tilbage med deres support. men ikke med noget tilfreds stillende svar. !!


Ja det du skal gøre, er at tildele din enhed når du kan se den til en stribe AVB kanaler (16 stk udgange) at lytte til ... men der findes en 3-4 video'er der forklarer det grundigt. Men da der kun er 16 kanaler på din inear mixer, man kan så vælge at sende nogle mix til en enkelt kanal i stedet for enkelt kanaler, f.eks et tromme mix eller et keyboard mix.

Men hvor er du henne sådan geografisk? Jeg kunne måske give dig en hånd med det, måske kan vi også klare det via VNC/TeamViever???

-----------

For fanden Alf jeg så nu at det er dig .... du ringer lige!

--sd

Tilbage til "Andet Udstyr & Lydteknik"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Briannielsen79 og 1 gæst