Side 1 af 1

Hjælp til stik til rack panel

: 9. mar 2017, 10:02
af Mr_Bigsby
Hej

Jeg er igang med at lave et rackpanel, til ind/ud kobling af mit gear. Jeg har en Torpedo Reload, som jeg bruger til at reamp. I den forbindelse ville jeg gerne have muligheden for at sende et signal ud fra Torpedoen, hen til rack panelet, hvor jeg kunne sætte kabel i, som sendte videre til en guitarforstærker. Dvs. at jeg har jack ud på Torpedo -> ind i chassis på rack panel, derfra tilsluttes nyt jackkabel som sender signalet til guitarforstærker. Er det overhovedet muligt at sende signalet den vej? og hvilket stik, skal jeg i så fald lede efter?

På forhånd tak

Re: Hjælp til stik til rack panel

: 9. mar 2017, 10:19
af Hald
Jeg tror måske en tegning vil hjælpe lidt på forståelsen, men umiddelbart ser jeg ikke noget problem i det.

Re: Hjælp til stik til rack panel

: 9. mar 2017, 21:24
af SustainerPlayer
Det kan man sagtens. Og hvis du ikke er til at lodde selv, så er der info her:

viewtopic.php?f=2&t=72773