A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in concert

Off topic - alt som ikke handler om musik eller studie.
Forumregler
Alt om musik, musikvideoer, kunstnere, udstyr og musikteori skal postes i de andre respektive fora.
alexdecker
Producer
Producer
Indlæg: 299

A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in concert

Indlæg Skrevet: 14. aug 2017, 15:52

Det danske publikum får en helt ekstraordinær koncert, hvor repertoiret er signeret af selveste mesterinstruktøren Stanley Kubrick og hans banebrydende komponist Wendy Carlos. Søndag den 24. september opføres det fulde score til Kubricks klassiker ’A Clockwork Orange’ i Jazzhouse i København.

Scoret til ’A Clockwork Orange’ af Wendy Carlos (dengang Walter Carlos) blev helt uhørt solgt i mere end en million eksemplarer, da det udkom i forbindelse med filmens premiere i 1971, og betegnes med rette som en klassiker på højde med filmen. Wendy Carlos formåede at kombinere klassisk musik og synths i skræmmende effektiv symbiose, der sammen med brugen af den såkaldte vocoder skabte en lyd, der har inspireret et utal af kunstnere siden.

Koncerten har aldrig været opført i denne version før - og dermed er der tale om en helt unik mulighed for at høre et af filmhistoriens vigtigste og bedste scores live.

Værket fremføres af The Will Gregory Moog Ensemble, der har medlemmer fra de tre indflydelsesrige Bristol-bands fra den elektroniske scene; Goldfrapp, Massive Attack og Portishead.

’A Clockwork Orange: Stanley Kubrick In Concert’ præsenteres af Kubrick Festival 2017(Kubrick2017), CPH PIX, Gong Tomorrow og + artFREQ. (Official) + med støtte fra Nordea-fonden.

Se info om event her: https://www.facebook.com/events/1098038 ... m_xBQMNBcU

Tilbage til "After Party"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Sjamus og 3 gæster