Ableton One Thing tips

Musikbranche og ophavsrettigheder, musikteori, artister, sange og videoer, butikker.
Brugeravatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 26691
Sted: Hørsholm

Ableton One Thing tips

Indlæg Skrevet: 12. mar 2017, 01:21

Ableton har (indtil videre) postet 13 videoer, hver med et kort tip til hvad man kan gøre for at hjælpe kreativitet og leg på vej.

Herunder postet i rækkefølge. Har valgt i første omgang at smide tråden her i branche og teori, nu emnerne spænder så vidt som de gør, og fordi det er et relativt universelt emne, det er ligemeget om du bruger Ableton eller en båndoptager.
Der kommer nok flere videoer, folk er velkomne til at poste dem her i tråden, så opdaterer jeg nok den øverste post her.
Det er ikke MIND=BLOWN indhold der præger videoerne, men jeg synes nu alligvel budskabet fortjente en plads herinde.
Og link til playlisten her:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 12b3nqjOae
Brugeravatar
Fabian
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 922
Sted: Redhotplanet.dk

Re: Ableton One Thing tips

Indlæg Skrevet: 22. mar 2017, 12:01

Synes det er fint Ableton bruger noget energi på at pleje deres image og samtidig forsøger at give inspiration deres brugere. Helt enig, at videoerne kan anvendes bredt eftersom de ikke er specielt produktorienteret. Lidt som bogen Making Music udgivet af Ableton, der også henvender sig bredt og ment som inspirationskilde.

Konceptet med videoserien minder lidt om Oblique Strategies, udgivet i 70'erne af Brian Eno og kunstneren Peter Schmidt. Oprindelig solgt i form af et sæt kort bestående af 55 random one-liners, til inspiration og opmuntring, hvis man oplever at være løbet tør for nye ideer. Teksterne findes nu også i en online widget: http://www.joshharrison.net/oblique-strategies/

Vil man et spadestik eller to dybere, kan man også rette blikket mod I Ching, som er en inspirerende fortolkning af den metafysiske tilgang i skabelse og beslutningsprocesser. I Ching tager sit afsæt i Taoismen og Confucianisme. (Har selv kun læst uddrag heraf!) https://en.m.wikipedia.org/wiki/I_Ching. :-)
"Here’s to the crazy ones. The misfits. The rebels. The ones who see things different"

Acustica Audio, Denmark

Tilbage til "Branche & Teori"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Exabot [Bot] og 2 gæster