Side 1 af 1

Midas 32 og Logic X

: 23. jul 2018, 17:30
af Claus Flid
Har fået lidt tid til at lege med en dejlig Midas M32 og da jeg jo er Logic tosse tænkte jeg det var oplagt at hooke op og øve en live optagelse eller 3. Jeg har hørt det skulle være muligt med dette setup samt muligt at downloade optagelse/band spor til at øvemixe med.
- men hvor ? Google gav ik lige noget resultat.

Re: Midas 32 og Logic X

: 23. jul 2018, 17:52
af Søren Dyhr
Her i forrige Weekend, gjorde jeg det ud af en USB port neden under udgangene der er en rød lysdiode lige ved siden af den. Så snart du forbinder din mac til den, dukker der en lydkort definition op i Systemindstillinger. Om du så kan finde definitionen inde fra logic er en anden sag, men gør dig selv en tjeneste - download: https://www.waves.com/mixers-racks/trac ... racks-live

Mest fordi du så kun bruger 2-3% af maskinkraften til rådighed - hvilket er en fordel hvis du kører på batteri (færre kabler) . Capture kan det samme, men ser ikke 3. parts "lydkort" (læs her Presonus)

Jeg tror det vil virke, fordi det gjorde det på den X32'er jeg gjorde det fra som jo skulle være nærmest identisk softwaremæssigt.

--sd

Re: Midas 32 og Logic X

: 23. sep 2018, 13:10
af Graceville
En ven spørger, om det kun er Logic man kan køre på den. Vi vil gerne rippe vores koncert ned, men har ikke mulighed for at bruge logic. Mixeren kender jeg ikke.

Re: Midas 32 og Logic X

: 23. sep 2018, 13:25
af Smittefar
Den burde kunne dukke op som lydkort i enhver DAW

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Re: Midas 32 og Logic X

: 23. sep 2018, 13:36
af Graceville
Netop, godt, så lige en video om det.

Han har fået ind i hovedet, at den kun er forberedt til Logic.

Re: Midas 32 og Logic X

: 23. sep 2018, 13:49
af Søren Steinmetz
Den er ligeglad med hvilken DAW du har på computeren, det er helt og holdent der man kan have et issue (hvis computeren ikke vil kendes ved pulten) ;)

Til ren tracking vil jeg også gå efter Waves Tracks live som linket til, det er let, hurtigt, bruger meget få ressourcer og gratis :)

Re: Midas 32 og Logic X

: 23. sep 2018, 14:15
af Graceville
Mange tak.

Det vil jeg anbefale ham at gøre.

Re: Midas 32 og Logic X

: 7. nov 2018, 15:21
af Jens Ledet
Nu er dette en efterhånden gammel tråd... MEN er du på en mac er det bare at sætte x32 til og så dukker den op som et lydkort, og det er lige meget hvad daw der bruges.
Er du på en pc, KAN det godt være du skal installere en driver.

Re: Midas 32 og Logic X

: 7. nov 2018, 15:40
af Holger
En tommelfingerregel på Mac er alt med USB er class compliant, dvs. du sætter bare stikket i og så kan du altid finde enheden som et alm. lydkort i både system og Logic Pro X

For mere avancerede ting, dvs. kontrol af avancerede funktioner i lydkortet, fx intern routing, osv. der kræver det installation af et separat kontrolpanel. Ikke en driver som sådan.

Re: Midas 32 og Logic X

: 7. nov 2018, 20:57
af Graceville
Så er der Zoom R16 og R24, der kan man spare tid ved ikke at downloade driver, for det kommer ikke til at virke alligevel.

(jævnfør https://discussions.apple.com/thread/3153423)

Virker fortrinligt med SD-kort dog.