Side 1 af 1

Live og optagelse

: 30. jan 2017, 23:04
af kontrolrummet
Hej lydmaskinister. Jeg skal bruge en mixer til en liveoptagelse, samt ordinær monitoring til en foley-optagelse med 8-12 mikrofoner. Det brænder lidt på med tiden, så efterlyser hurtige råd, en mixer med indbygget plug and play. -? Enkelt og hurtigt! Har i forvejen et rme802 lydkort og en behringer ada8000, men det virker ikke så enkelt som jeg ønsker. What the f*ck, og hurtigt! Tak!!

Re: Live og optagelse

: 31. jan 2017, 08:17
af Tirsbæk
Det er svært at rådgive når man ikke kender det konkrete budget.

Men altså - Behringer X32 er plug and play og man får vildt meget for sine penge. Alt efter hvilken version man investere i, er der 16 eller 32 kanaler ind. Den fungere selvfølgelig som lydkort med 32kanaler in/ud.

Hvis budgettet er til det kan du også overveje alternativer som Midas M32 og Yamaha QL serien(kræver dog Dante Virtual Soundcard)

Det er hvertfald nogle forskellige livepulte som giver mulighed for optagelse, monitoring, mm

Re: Live og optagelse

: 31. jan 2017, 13:04
af Beier
Det er svært at rådgive, for hvad mener du med
* "en mixer med indbygget plug and play"
* "What the f*ck, og hurtigt!"
?

Skal 12 kanaler optages separat?

Hvad er det for en enkelthed du ønsker? For nogen er det "enklere" at styre både optagelse og monitor-mix med software på computeren der optages til. For andre er enkelthed at der er én fysisk knap til hver funktion, som på en analog mikser.

Hvis man har et RME Fireface 802 http://www.rme-audio.de/en/products/fireface_802.php , så er der vist indbyttet mikser, der kan styres med "TotalMix"-programmet. Det er muligvis forvirrende og ikke selvforklarende, men det kan nok læres hurtigere end en ny mikser kan købes og læres lige så godt at kende.

Eller er det bare at du ikke har fået RME FiresFace 802 forbundet rigtig til Behringer ADA8000?

Re: Live og optagelse

: 2. feb 2017, 08:10
af Søren Dyhr
Jeg kom til at tænke på:

https://www.thomann.de/dk/presonus_stud ... arch_prv_6

Det er sgu da enkelt ... og ikke mindst intuitivt!
--sd

Re: Live og optagelse

: 2. feb 2017, 21:28
af kontrolrummet
Beklager det lidt stressede indlæg. Jeg endte med at bruge det oprindelige setup, og det virkede fint. Hovedpinen for mig i live-og optagelse-sammenhæng er manglen på en fysisk controller, og det mangler med rme's totalmix interface.
Jeg er godt bekendt med x32 og presonus, og mon ikke også at valget falder på En af disse. - Any ways, tak for inputs.