Afspilning i Live 9 hakker, hopper mellem clips og forvrænger

Mac & PC, lydkort, Logic Pro, Cubase, Pro Tools, Ableton Live og andet software.
Brugeravatar
jawin
Forum Donator
Forum Donator
Indlæg: 1009
Sted: Holstebro

Afspilning i Live 9 hakker, hopper mellem clips og forvrænger

Indlæg Skrevet: 18. feb 2018, 22:28

Hej

Jeg har et problem med afspilning af clips i live 9. Jeg er ved at samle lydeffekter sammen til en sportsturnering - meget simpel projektfil med 8 clips på hver deres spor.
Men når jeg afspiller "looper" de første milisekunder af clippet, det forvrænger eller, hvis jeg prøver at afspille 2 clips, hopper lyden mellem de 2 spor.
Jeg har sat buffer til 2048 uden at det gjorde en forskel, jeg har opdateret til seneste version og prøvet med både 32bit og 64bit.

Jeg har lavet en lille film om "emnet"

[ Afspil Quicktime-fil ] live crash.mp4 [ 3 MiB | Vist 202 gange ]




Jeg har ingen anelse om hvad F.... der er galt.
HJÆÆÆÆLP :(
Two wrongs don't make a right - however, tree lefts do.

:) Jakob
Brugeravatar
stralner
Forum Superstar
Forum Superstar
Indlæg: 1200
Sted: Nordjylland

Re: Afspilning i Live 9 hakker, hopper mellem clips og forvrænger

Indlæg Skrevet: 22. feb 2018, 20:48

Kunne tyde på uheldig disk aktivitet eller mangel på samme.. Har du altid haft problemet eller først nu?

Har du scannet for vira/mailware?
Har du filerne på samme drev som du kører ableton fra?
Har du opdateret ableton til sidste version?

og ikke mindst, hvilket setup har du?

Det du beskriver kan for mig at se,. typisk også være et driver problem (lydkort)

Jeg kan ikke se det klip du har lavet desværre, plugin understøttes ikke
Det ville ellers have været en stor hjælp til at forstå problemet


Lidt øv at der ikke er svaret på spørgsmålet af nogen i 4 dage...jeg beklager den manglende hjælp :censored:
Cubase 9.5 pro

Tilbage til "Computer & Software"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 1 gæst