Side 1 af 1

Digi 003 og Pro Tools 12 m.m virker det?

: 5. aug 2017, 20:56
af nosiness
Hej

Er der nogen her der har erfaring med Digidesign 003 controller/mixer og Pro Tools 12 ?
Spiller det fint sammen, og kan jeg sætte det op med min bærbar mac pro. (Den gl Mac kører ikke 64 bit)
Digidesign´s 003 bruger firewire 400 og jeg skal ind i den bærbar med thunderbolt.
Jeg kan få kabel fra firewire 800 til thunderbolt og går ud fra at jeg også kan få kabel fra firewire 400 til firewire 800.
Men er der nogen der har erfaring med dette i praksis ?

Jeg er i gang med at opgraderer fra Pro Tools 10 CPTK til Pro Tools 12 HD native. Og det kunne være rart at spare
penge til en ny DAW controller da selve opdateringen er lidt dyr. På et tidspunkt lukker Avid sikkert for upgradering fra CPTK (reinstatement) så jeg må hellere snart få det gjort.

Jeg hører også gerne om erfaring med lydkort og controller, hvis det er jeg skal skifte til ny DAW controller samt lydkort.

Alle input og erfaringer modtages med glæde.

Tak

Michael S

Re: Digi 003 og Pro Tools 12 m.m virker det?

: 5. aug 2017, 23:37
af RockStarDK
Du skal nok ikke regne med at kunne køre PT HD Native på din DIGI003. Det kræver et native interface, enten thunderbolt boksen eller det interne kort (kan ikke huske om det er pcie)

Re: Digi 003 og Pro Tools 12 m.m virker det?

: 6. aug 2017, 03:40
af gs-dk
Jeg kører HD på et UAD Apollo interface.

Re: Digi 003 og Pro Tools 12 m.m virker det?

: 6. aug 2017, 14:01
af amolin
RockStarDK skrev:Du skal nok ikke regne med at kunne køre PT HD Native på din DIGI003. Det kræver et native interface, enten thunderbolt boksen eller det interne kort (kan ikke huske om det er pcie)


Det var rigtigt før PT 9, men ikke længere...

Re: Digi 003 og Pro Tools 12 m.m virker det?

: 6. aug 2017, 14:03
af amolin
Kig her: http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/compatibility/Pro-Tools-12-Approved-Audio-Interfaces-and-Peripherals

Der står bl.a. 003 Family only supported up through Pro Tools 12.7.1
Men derfor kan det sagtens virke alligevel, de supporterer det bare ikke.

Re: Digi 003 og Pro Tools 12 m.m virker det?

: 12. okt 2017, 10:17
af nosiness
Men det virker fint, er afprøvet og kører godt.