MOK/Media Overkill Waverazor

Mac & PC, lydkort, Logic Pro, Cubase, Pro Tools, Ableton Live og andet software.
Brugeravatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 21835
Sted: Hørsholm

MOK/Media Overkill Waverazor

Indlæg Skrevet: 28. feb 2017, 11:00

I denne første post tager jeg bare videoer fra NAMM software tråden. Kort fortalt, den "beta" lanceres til intropris på 75$ i løbet af Marts, og til April kommer den fulde version med fuld editerings mulighed til normalpris 150$.
Der kommer mere info om den senere i denne uge, via deres nyhedsbrev.
http://mediaoverkill.com/
https://www.facebook.com/moksynth/
https://www.youtube.com/channel/UCgYgIS ... 51V_rJn6lA
https://twitter.com/moksynth

Introduktionsteksten fra deres hjemmeside:
Waverazor is a futuristic synth that slices waveforms into aggressive new sounds. The patent-pending oscillator design utilizes an entirely new form of synthesis to produce biting leads, glitched-out basses, cinematic pads and everything in between.


Her følger NAMM videoerne i den rækkefølge jeg postede dem i tråden. De minder om hinanden i lyd, nogle viser flere features end andre.

Går lidt mere i dybden:

Brugeravatar
Joachip
Executive Producer
Executive Producer
Indlæg: 606
Sted: Vesterbro

Re: MOK/Media Overkill Waverazor

Indlæg Skrevet: 28. feb 2017, 18:26

Den virker faktisk ret nyskabende. Dejligt hidsig og krads. Det eneste der virker lidt fesent, er den der cirkel til højre som tydeligvis bare er lowpass filter og resonans. Jeg havde nok foretrukket to slidere i stedet for, og filteret lyder ikke så imponerende igen. Men resten... uhhh... :)
Brugeravatar
Christoffer I. N.
Lydmaskinist
Lydmaskinist
Indlæg: 21835
Sted: Hørsholm

Re: MOK/Media Overkill Waverazor

Indlæg Skrevet: 28. feb 2017, 19:50

Joachip skrev:Den virker faktisk ret nyskabende. Dejligt hidsig og krads. Det eneste der virker lidt fesent, er den der cirkel til højre som tydeligvis bare er lowpass filter og resonans. Jeg havde nok foretrukket to slidere i stedet for, og filteret lyder ikke så imponerende igen. Men resten... uhhh... :)


Du skal forestille dig, at den side du indtil nu har set er en makro-side, som du sætter op med de parametre du vil have hurtig adgang til. Og det er så nok denne version man får adgang til i beta'en der kommer i Marts. På de forskellige demoer har der været forskellige elementer eller i det mindste forskellige betegnelser på de forskellige knapper og parametre, det er dét der får mig til at kalde det en makro-side.
Der kommer også en indbygget arpeggiator.
Bliver rigtig spændende at se mere til. Hvis jeg hopper på, så bliver det til introtilbudet, så må man leve med kun at skrabe overfladen i en måned eller to.

Tilbage til "Computer & Software"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 5 gæster